Bessemer Ambos Grund

Bessemer Ambos Grund

Speciális, egykomponensű alapozó viharvert, sőt rozsdás fémfelületekre, különösen alkalmas acéltetők esetében. Az alapozó rozsdagátló (narancspiros színárnyalat ), füstgázálló - agresszív ipari környezetben vagy olajkazánok esetén is, vegyszerálló, kitűnő tapadási tulajdonságokkal rendelkezik, és megfelelő rétegvastagságben zárt pórusú, páralecsapódásnak ellenálló, és tartósan elasztikus. Különösen alkalmas szulfát tipusú rozsadára (fémes szulfátkötések rozsdával és szabad savakkal.) Reakcióba lép a rozsdával, nem csak a felületén, hanem teljesen megköti azt.

Engedélyek: MA 39 (rendszerben )
Színárnyalatok: narancspiros ( rozsdagátló ), szürke
Technikai adatok:

Kötőanyagbázis:UV-stabilizált copolimerek
Sűrűség:színárnyalattól függően 1,35gr/cm3 ( 20oC )
Gyulladáspont:21°C felett
Szilárdanyag-tartalom:kb. 75%
Javasolt száraz-filmvastagág:25-40 ľm
Fényesség:matt
Száradás:23°C, 50% relatív páratartalom mellett, kb 100ľm nedves filmvastagság esetén: porszáraz kb. 30 perc múlva, érinthető kb. 1 óra múlva, átkenhető kb. 3 óra múlva.
Raktározás:+5°C és +25°C között zárt csomagolásban legalább egy évig tárolható. A felbontott csomagolást gondosan zárja vissza.
Felhordás:kenés, henger vagy szórás (airless )
Kiszerelés:0,75 l és 10 literes fémdobozokban
Átkenhető:Bessemer Ambos, Ambos Ultra, Aqua Super

Bessemer Ambos

Egykomponensű, polimerekkel kombinált klasszikus lenolajbázisú korrózióvédelem. Könnyű felhordani, nem pattogzik fel, mivel a rétegvastagság fokozatosan csökken az évek folyamán az időjárási viszontagságoknak köszönhetően. Lenolaj tartalma miatt magas penetráló képesség jellemzi. Környezetbarát, mert nincsen benne semmilyen szennyező anyag és több mint 95 % a szárazanyag tartalma. A filmréteg kialakulása nem az oldószer párologtatásával történik, hanem a festék az oxigénnel lép kémiai reakcióba.

Bessemer Ambos Ultra

A Bessemer Ambos csillámanyag tartalmú változata. Fokozott füstgázellenállás és tartósság jellemzi. Ajánlott olyan régebbi lemezfedések átfestésére is, ahol a korábbi festékbevonat vastag, mert a száradás feszültségmentes felületet eredményez, így ezzel a termékkel elkerülhető a festék felpattogzása.

vissza