InterDrain

Az InterDraint két egymást metsző, nagy fajsúlyú polietilén (HDPE) szál folyamatos extrúziójával alakítják ki a nagy profilú, kéttengelyű hálószerkezet létrehozásához. Az egyenletes közökkel elosztott bordák - amelyek 60°-ban metszik egymást- az áramlási csatornákat nyitva hagyják nagy mennyiségű víz elvezetéséhez, vagy gáz összegyűjtéséhez.

A kéttengelyű geoháló kialakítása biztosítja az intenzív áramlásképet mind hosszirányban, mind keresztirányban. Kritikus fontosságú a teljes áramlás lehetősége minden irányban a süllyedés, és a kivitelezés által okozott szabálytalan felületek miatt.

Az InterDrain ellenáll a vegyi és biológiai anyagoknak, amelyek normál körülmények között jelen vannak a talajban és a hulladékok között; továbbá korompigmenttel stabilizált annak érdekében, hogy ellenálljon az UV sugárzásnak. 

Termék választék:

InterDrain M - geoháló

InterDrain GM - geoháló, egyik oldalán  geotextíliával. Szűrés, vízelvezetés, szétválasztás.

InterDrain GMG - geoháló, mindkét oldalán geotextíliával. Szűrés, vízelvezetés, szétválasztás, védelem.

InterDrain GMF - geoháló, egyik oldalán geotextíliával, másik oldalán LDPE fóliával. Szűrés, vízelvezetés, szétválasztás, vízszigetelés.

InterDrain GX sorozat - a GM sorozat megfelelője, könnyebb, vékonyabb, kisebb teherbírású változat.

 

Megrendelésre különböző geotextíliával ( 120-1000 g/ m?) és geohálóval (4-7 mm) tudjuk szállítani. A tekercsek szélessége: 2m és 4m.

Technikai adatlapok:

GMG 412

GXG 412

 

vissza